City of sails

Idag har vi träffat våra handledare för jobben. Martina och Jenny kommer vara i en affär som säljer turist grejer och Michaela och Linda kommer vara på Jucy som driver både biluthyrning och hotell. Men vi börjar inte förrän måndag.
Eftersom vi inte gör det, håller vi nu på att packa för en trip norrut. Förhoppnings kommer vi få se delfiner, vulkaner och glada maurer!

Idag åkte vi även över Harbour Bridge som tog oss över till den norra delen av Auckland. Fina stränder, väldigt exotiskt dock ganska blåsigt.
Kram /Michaela

Auckland!

Hej!
Igår när vi skulle blogga så vart det massa strul med internet så det kommer ett nu ist. :)

Igår åkte vi runt med Alex här i Auckland, hon tog oss bl a till en gammal vulkan som man kunde åka upp på där de var en fantastisk utsikt! Där såg man tydligt hur Auckland fantastiskt nog både är en väst och kust stad. 
Hon visade också oss en av måånga stränder, shoppingmöjligheter och vårat hotell :) 

Slänger upp en bildbomb! Enjoy

Jenny, Martina och Linda utanför ett museum


Palmer överallt


utsikt!


Michan, Jenny, Alex, Cattis och Jocke på stranden


Michan och Jenny :)

//Martina

Äntligen Auckland

Jenny och MichaelaGänget på strandenUtanför museetUppe på en gammal vulkanGänget på vulkanen

HONG KONG

Nu ar vi framme i Hong Kong, svettiga och lagomt frescha! Allt har hittils gatt bara bra, dock har vi den langsta resan kvar. Nu ska vi inta Starbucks och sedan ska jag kopa mig en mindre svettig troja eftersom jag inte kommer at min packning. Bilder kommer nar vi kommer fram till Auckland eftersom vi inte far ingang internet pa vara datorer an. En kul grej: Vi satte oss nyss ner ett langt tag pa ett stalle for att fa igang datorerna. Nar vi reser oss upp ser vi en STOR skylt dar det star "NO SITTING", ooops, vi satt pa skylten.. hehhehe

Arlanda

Nu har vi anlänt till Arlanda. Nervvark blandat med astaggade tjejer som är så nära avresa.
Tyvärr blev det komplikationer, så istället för Anny kommer Martina följa med.

Kramar /MMJL


The final countdown!

Ja, då sitter man här med hundra saker som man ska hinna med och göra fram tills i morgon. Mycket förberedelser som man har väntat med som vanligt såhär in i de sista. Börja känna att det verkligen händer nu. Den här resan kommer bli vår livs resa och de ska bli otroligt spännande att se vad man kommer att få göra och lära sig under de här 5 veckorna.
Kommer kännas jobbigt att lämna alla nära och kära så länge. Men det jobbigaste är nog att säga hejdå. Men när man väl är i Nya Zeeland kommer det säkert att vara annorlunda, man kommer ha så mycket annat att tänka på och göra.
Nej, det här blir nog hur bra som helst. I morgon klockan 11 bär det av till Stockholm för att senare på kvällen flyga till NZ. Slår vad om att vi kommer ha det helt underbart!
Nya Zeeland, here we come! :D
Kram/J
Vi bor som sagt i Auckland, som ligger nästan längst upp på nordön.

Så nära, men ändå så långt borta.

Just nu är jag så nervös att jag kissar på mig, ändå kan jag inte förstå vilken grej det är jag ska få uppleva. Jag har inte börjat packa, för jag kan som inte förstå att om några få dagar, är jag på andra sidan jordklotet. Vi är påväg mot den vecka som vi alla längtat efter så länge, den vecka då vi sticker iväg!

Tänkte på en sak, finns det något speciellt ni vill läsa eller se under vår tid på Nya Zeeland? Släng in en kommentar i så fall. Vore kul att veta! så ska vi göra vårt bästa, för att ni ska få ta del så mycket som möjligt.

Kram /M

Nedräkning

Nu är det bara nio dagar kvar tills vi åker.
Jenny säger "shit" medans Anny klämmer ur säg "wiho!". Själv sitter jag bara och är nervös.
Hoppas ni kommer följa vår resa i Nya Zeeland här på bloggen, kommer garanterat bli en fantastik upplevelse!

Kram /M


Detta är Auckland, staden vi kommer bo och praktisera i. Fint va??!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0